Trailer voor de Prime Video serie With Love

Prime Video lanceert de officiële trailer van de With Love serie, een vrolijke kerstroman. De trailer kun je hieronder bekijken. With Love gaat vrijdag 17 december in première op Prime Video.

With Love serie

With Love serie 

De romantische komedieserie die zich afspeelt op meerdere feestdagen, is geschreven en gemaakt door Gloria Calderón Kellett. De serie volgt broer en zus Lily en Jorge Jr., op een missie om liefde te vinden. In elk van de vijf afleveringen navigeren Lily, Jorge Jr. en de hele Diaz familie door de hoogte- en dieptepunten van de liefde tijdens een andere feestdag gedurende het jaar: Kerstavond/Nochebuena, Oudejaarsavond, Valentijnsdag, onafhankelijkheidsdag, en Dia de los Muertos.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emeraude Toubia, Constance Marie, Andre Royo, Rome Flynn, Benito Martinez, Mark Indelicato, Todd Grinnell, Desmond Chiam, Isis King, Vincent Rodriguez III.

Alle vijf afleveringen van With Love zullen op 17 december op Prime Video in première gaan.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter