Trailer voor Deep Water met Ben Affleck & Ana de Armas

Prime Video heeft de trailer vrijgegeven voor de erotische thriller Deep Water, met in de hoofdrollen Ben Affleck en Ana De Armas. De film wordt op 18 maart wereldwijd gelanceerd op Prime Video. Bekijk hieronder de trailer voor Deep Water.

Deep Water trailer

De film draait om Vic en Melinda Van Allen, een aantrekkelijk jong getrouwd stel wiens spelletjes met elkaar een vreemde wending nemen wanneer mensen om hen heen dood beginnen op te duiken. Het paar voorkomt echtscheiding in een liefdeloos huwelijk door elkaar minnaars te gunnen. Het verhaal neemt een donkere wending wanneer de lijken van Melinda’s minnaars zich opstapelen en Vic de hoofdverdachte is.

De nieuwe erotische thriller Deep Water van de veelgeprezen Britse regisseur Adrian Lyne verschijnt op 18 maart op de streamer (met uitzondering van de VS, China, Rusland en het Midden-Oosten). Gebaseerd op de gelijknamige roman van Patricia Highsmith, is Deep Water Lyne’s eerste film als regisseur in 20 jaar na het wereldwijde succes van zijn eerdere films waaronder Indecent Proposal, Unfaithful en Fatal Attraction.

Andere rollen zijn er voor Tracy Letts, Rachel Blanchard, Dash Mihok, Lil Rel Howery, Jacob Elordi, Finn Wittrock en Kristen Connolly.

Deep Water is vanaf 18 maart 2022 te zien op Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter