Trailer voor Die Hart met Kevin Hart en John Travolta

Quibi heeft de eerste trailer onthuld van de aankomende ‘film in hoofstukken’ Die Hart met Kevin Hart in de hoofdrol als een gefictionaliseerde versie van zichzelf terwijl hij naar de actieschool gaat om de volgende actiester te worden. De hilarische trailer is hieronder te zien.

Die Hart

Geïnspireerd door de openingsscène uit Hart’s concertfilm uit 2016, volgt Die Hart Hart (Jumanji: The Next Level) als een metaversie van zichzelf die het beu is om altijd als een komische sidekick gecast te worden. Hij krijgt zijn wens wanneer een beroemde regisseur hem zijn droom aanbiedt – om een ​​actiester te worden – maar er is een addertje onder het gras: Kevin moet eerst trainen op ‘s werelds grootste actiesterrenschool, gerund door een gek (John Travolta). Tot het uiterste gedreven door deze actieschoolcoach en een stoere, rivaliserende student, moet Kevin een reeks hilarische, over-the-top actiescènes overleven en zijn angsten onder ogen zien als hij zijn droom wil verwezenlijken en de rol van zijn leven wil spelen.

Naast Hart bestaat de cast voor de actiekomedie uit John Travolta (In a Valley of Violence), Nathalie Emmanuel (Game of Thrones), Jean Reno (Da 5 Bloods) en Josh Hartnett (Inherit the Viper).

De serie is geregisseerd door Eric Appel (Brooklyn Nine-Nine) en is geschreven door Tripper Clancy (Stuber) en Derek Kolstad (John Wick-franchise). Het is uitvoerend geproduceerd door Hart via zijn Laugh Out Loud Network-banner met Candice Wilson, Bryan Smiley en Jeff Clanagan als producenten.

Die Hart gaat op 20 juli in première op Quibi, met elke dag nieuwe hoofdstukken tot de finale van de serie op 29 juli.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter