Trailer voor Disney+ documentaire Howard

Zijn liedjes vertelden generaties lang verhalen. Stream Howard, een Original documentaire, vanaf 7 augustus op Disney Plus. Vandaag is de trailer vrijgegeven voor de documentaire. Bekijk deze hieronder. De film, die voor het eerst in première ging op het Tribeca Film Festival 2018, volgt het verhaal van Disney Legend en Academy Award®-winnende tekstschrijver Howard Ashman.

Howard op Disney Plus

Deze documentaire is geregisseerd door Don Hahn (Beauty and the Beast) en vertelt het verhaal van Howard Ashman, de briljante tekstschrijver achter Disney-klassiekers als Aladdin, Beauty and the Beast, The Little Mermaid en maker van musicals waaronder Little Shop of Horrors. Met nooit eerder vertoonde archiefbeelden, persoonlijke films en foto’s, evenals interviews met Howard’s vrienden en familie, is de film een ​​intieme kijk op het leven van de Disney Legend, zijn creatieve drive en het proces achter de muziek. Howard gaat in op zijn jeugd in Baltimore, tot zijn vormende jaren in New York en zijn vroegtijdige dood door aids.

Hahn vertelde:

“You may not know his name, but you sure know Howard Ashman’s music. He’s one of the greatest storytellers of the twentieth century who helped to revitalize the American musical and re-energize Disney Animation. He left us a songbook that still lives on in us today, yet his personal story has never been fully told until now.”

Howard is vanaf 7 augustus te zien op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter