Trailer voor Disney en Pixar’s short Ciao Alberto

Disney Plus heeft de trailer vrijgegeven voor Disney en Pixar’s nieuwe Original short Ciao Alberto, met personages uit de animatiefilm Luca. Terug in Portorosso maakte Alberto nogal een spetterende indruk als werknemer van Massimo. Stream de nieuwe Original short vanaf 12 november op Disney Plus. Bekijk de trailer alvast hieronder.

Ciao Alberto

Ciao Alberto trailer

Nu zijn beste vriend Luca op school zit, geniet Alberto van zijn nieuwe leven in Portorosso en werkt hij samen met Massimo – de imposante, getatoeëerde, eenarmige visser van weinig woorden – die wat Alberto betreft misschien wel de coolste persoon ter wereld is. Hij wil meer dan wat dan ook om indruk te maken op zijn mentor, maar het is makkelijker gezegd dan gedaan.

Ciao Alberto wordt geregisseerd door McKenna Harris en geproduceerd door Matt DeMartini. Het bevat de terugkeer van Jack Dylan Grazer in de rol van Alberto Scorfano, het vrijgevochten tienerzeemonster.

Luca was het regiedebuut van de Italiaanse filmmaker Enrico Casarosa, die sinds 2006 samen met Pixar als storyboardartiest en -schrijver werkt aan populaire animatiefilms zoals Cars, Ratatouille, Up, The Good Dinosaur, Coco en Incredibles 2.

De Original short Ciao Alberto is vanaf 12 november te zien op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter