Trailer voor De Wonderlijke Wereld van Mickey Mouse!

Disney heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de aankomende Disney Plus serie De Wonderlijke Wereld van Mickey Mouse (originele titel The Wonderful World of Mickey Mouse), van het team achter de met een Emmy Award bekroonde Mickey Mouse-tekenfilmshort van Disney Channel. Je kunt de trailer hieronder bekijken!

De Wonderlijke Wereld van Mickey Mouse

De Wonderlijke Wereld van Mickey Mouse op Disney Plus

In De Wonderlijke Wereld van Mickey Mouse is er niets dan plezier en opwinding voor Mickey en zijn beste vrienden – Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Pluto – terwijl ze aan hun grootste avonturen tot nu toe beginnen, waarbij ze door een wilde en maffe wereld navigeren. Elke korte film van zeven minuten is gevuld met lachwekkende komedie, moderne settings, tijdloze verhalen, nieuwe muziek en de onmiskenbare klassieke tekenstijl van de Mickey Mouse-shorts. De serie bevat verhalen die zijn geïnspireerd door verschillende landen in Disney-parken en cameo’s van klassieke Disney figuren.

Gemarkeerd door een eigentijdse stijl die teruggrijpt naar het begin van Mickey in 1928, ging de Mickey Mouse-cartoonshort in première op Disney Channel in 2013 en kreeg het vijf seizoenen, bestaande uit in totaal 96 afleveringen. Daarnaast sleepte de reeks zeven Primetime Emmy Awards in de wacht, twee Daytime Emmy Awards en 21 Annie Awards. Alle vijf seizoenen van de shorts zijn momenteel beschikbaar om te streamen op Disney +.

De Wonderlijke Wereld van Mickey Mouse wordt geproduceerd door Disney Television Animation met een Emmy Award-winnende artiest en regisseur Paul Rudish als uitvoerend producent en toezichthoudend regisseur. Christopher Willis, de met een Emmy Award bekroonde componist van de Mickey Mouse-shorts, verzorgt ook de muziek voor deze serie. Tien korte films gaan dit jaar in première, met 10 extra korte films in de zomer van 2021. De serie debuteert op Mickey’s verjaardag, woensdag 18 november, met twee nieuwe korte films die elke vrijdag vanaf 27 november worden uitgebracht!VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter