Trailer voor Disney Plus film Godmothered

Pas deze feestdagen op met wat je wenst. Bekijk de nieuwe trailer voor Disney’s Godmothered, een magische kerstkomedie met Isla Fisher en Jillian Bell, die vanaf 4 december wordt gestreamd op Disney Plus. In de film moet een jonge en nogal onervaren fee zichzelf bewijzen. En dus gaat ze op zoek naar een jong meisje, wiens verzoek om hulp genegeerd werd. Zo hoopt ze zichzelf te kunnen bewijzen en eindelijk haar sporen te verdienen!

Godmothered op Disney Plus

De film speelt zich af in de kersttijd en is een komedie over Eleanor, een jonge, onervaren goede fee in opleiding (Jillian Bell) die, wanneer ze hoort dat haar gekozen beroep met uitsterven wordt bedreigd, besluit de wereld te laten zien dat mensen nog steeds feeën nodig hebben. Eleanor vindt een zoekgeraakte brief van een 10-jarig meisje in nood, spoort haar op en ontdekt dat het meisje, Mackenzie, nu een 40-jarige alleenstaande moeder is (Isla Fisher) die bij een nieuwszender in Boston werkt. Nadat ze een aantal jaren eerder haar man had verloren, heeft Mackenzie het idee van ‘Happily Ever After’ bijna opgegeven, maar Eleanor is vastbesloten om Mackenzie een geluks-make-over te geven, of ze dat nu leuk vindt of niet.

De cast bestaat uit Isla FisherJillian Bell, Santiago Cabrera, Mary Elizabeth Ellis, Jane Curtin, June Squibb, Jillian Shea Spaeder, Willa Syke, Artemis Pebdani, Utkarsh Ambudkar, Stephnie Weir.

Het komische Godmothered is afkomstig van regisseur Sharon Maguire (Bridget Jones’s Diary) op basis van een scenario door Kari Granlund en Melissa Stack.

Godmothered verschijnt 4 december op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter