Trailer voor Disney Plus serie Zootopia+

Disney Plus heeft de eerste officiële trailer uitgebracht voor Zootopia+, Walt Disney Animation’s aankomende korte serie in de bruisende metropool Zootopia. Alle zes afleveringen zullen naar verwachting op woensdag 9 november verschijnen. Bekijk de trailer hieronder.

De video biedt ons een voorproefje van de zes verhalen die in de aankomende shorts te zien zullen zijn. Dit omvat parodieën op The Godfather en The Real Housewives, evenals de terugkeer van ieders favoriete DMV-luiaard, Flash.

Zootopia+

Zootopia+ keert terug naar de zoogdiermetropool Zootopia voor een korte serie die dieper ingaat op de levens van enkele van de meest intrigerende bewoners van de met een Oscar bekroonde speelfilm, waaronder Fru Fru — de modieuze arctische feeks, ZPD-coördinator Clawhauser – de zoetgekamde cheetah, en Flash – de lachende luiaard die vol verrassingen zit.

Hieronder de samenvattingen en titels voor de zes afleveringen:

  • Aflevering 1: “Hopp on Board,” – Wanneer Judy aan boord gaat van de trein van Bunny Burrow naar Zootopia om haar leven te beginnen als de eerste konijnenagent van de grote stad, springt Stu en Bonnie’s jongste dochter Molly, bovenop de trein en dwingt ze het duo uit hun comfortzone en in een actievolle reddingsmissie.
  • Aflevering 2: “The Real Rodents of Little Rodentia,” – Fru Fru is pas verloofd en begint met enthousiasme aan de bruiloftsplanning – tenminste totdat haar scène-stelende neef Tru Tru arriveert om de rol van Shrew of Honor op zich te nemen. Er ontstaat een strijd om de schijnwerpers totdat een close call met een gigantische donut onthult dat, in positieve of negatieve zin, niemand je beter kent dan familie.
  • Aflevering 3: “Duke the Musical”, – Na ruzie en arrestatie in een gigantische donut evalueert de slimme criminele wezel Duke zijn leven opnieuw, nadenkend over waar hij de fout in ging – in een lied. In een musical die treffend in zijn eigen geest is geënsceneerd, overweegt Duke hoe hij van een kleine boef naar de Big Time kan gaan!
  • Aflevering 4: “The Godfather of the Bride,” – Een ontroerend verhaal over de krachtige arctische feeks die bekend staat als Mr. Big, verschijnt op Fru Fru’s grote dag wanneer hij een onthullende vader-van-de-bruid-toespraak houdt. Hij neemt gasten mee terug in de tijd naar zijn dagen als Mr. Small, een nieuwe immigrant in Zootopia, en deelt de wijsheid die hij toen opdeed over het belang van vrienden, familie en gemeenschap.
  • Aflevering 5: “So You Think You Can Prance”, – ZPD-coördinator Clawhauser haalt zijn baas, Chief Bogo, over om auditie te doen voor “So You Think You Can Prance”. De inzet is hoog, want de uiteindelijke prijs is een droom die uitkomt om op het podium te dansen met megastar-popsensatie Gazelle.
  • Aflevering 6: “Dinner Rush,” – Terwijl Sam snel haar restaurantdienst probeert af te werken om een ​​once-in-a-lifetime Gazelle-concert bij te wonen, komen Flash en Priscilla op het laatste moment opdagen in de hoop op een once-in-a-lifetime diner.

De serie wordt geregisseerd door Josie Trinidad (Zootopia, Ralph Breaks the Internet) en Trent Correy (Once Upon a Snowman). Het is geproduceerd door Nathan Curtis, die als associate producer werkte aan Encanto en Raya and the Last Dragon.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter