Trailer voor documentaire I Am Paul Walker

Paramount Network heeft de trailer vrijgegeven voor de documentaire over het leven van Paul Walker, genaamd I Am Paul Walker. Bekijk de trailer hieronder.

De originele documentaire I Am Paul Walker viert het leven van de geliefde acteur en humanist, en vertelt over de charismatische en populaire filmster wiens leven tragisch werd ingekort door een auto-ongeluk. Het gezin van Walker opent voor het eerst de deuren voor onvertelde verhalen en ongeziene familiefoto’s.

I Am Paul Walker is een documentaire waarin het leven en de nalatenschap wordt verkend van de acteur die wereldberoemd werd met de Fast and Furious-filmfranchise. De docu bevat interviews met degenen die Paul het best hebben gekend, zowel professioneel als persoonlijk, en onderzoekt de privékant van Paul. Zijn toewijding aan zijn familie, zijn fascinatie voor surfen en autoracen, zijn passie voor mariene biologie en haaien, zijn toewijding aan humanitair werk via zijn NGO Reach Out Worldwide en zijn liefde voor zijn dochter bepalen het karakter van de man achter een van zijn de meest succesvolle filmfranchises aller tijden.

De documentaire is afkomstig van producent Derik Murray en regisseur Adrian Buitenhuis (I Am Heath Ledger, I Am Sam Kinison). Jon Slusser en Jaimee Kosanke zijn uitvoerend producent.

I Am Paul Walker zal op 11 augustus te zien zijn op Paramount Network.