Trailer voor documentaire Inmate #1: The Rise of Danny Trejo

Bekijk hieronder de eerste trailer van de documentaire Inmate #1: The Rise of Danny Trejo. De documentaire onthult de buitengewone levensreis van de meest onwaarschijnlijke held van Hollywood, Danny Trejo. Deze zal op 7 juli beschikbaar zijn op Digital HD in de VS. De film geeft kijkers een rauw en inspirerend verslag van de ongelooflijke transformatie van Trejo van geharde crimineel naar gevierde filmicoon en geliefde vriend!

 Inmate #1: The Rise of Danny Trejo

Inmate #1: The Rise of Danny Trejo is een documentaire over de buitengewone levensreis van Hollywoods meest onwaarschijnlijke held, Danny Trejo. Van het vroege leven toen zijn leven bestond uit drugs, gewapende overvallen en zware gevangenisstraffen tot aan de rode loper van Hollywood-kaskrakers en het helpen van verslaafden. Danny vertelt persoonlijk over zijn grootste transformaties. Tot op de dag van vandaag blijft Danny hulp bieden aan herstellende verslaafden en spreekt hij in staatsgevangenissen.

Met een groot aantal interviews met beroemdheden, nooit eerder vertoonde beelden en persoonlijke getuigenissen van Trejo en zijn naaste familie en vrienden, zal het publiek getuige zijn van de geboorte van een Hollywood-icoon dat een symbool van hoop werd voor de mensen waarmee hij opgroeide en fans. Na 46 jaar nuchterheid vergeet hij nooit zijn roots en is hij oprecht blij om het elke dag terug te betalen.