Trailer voor Dollface seizoen 2

Hulu heeft de trailer vrijgegeven voor Dollface seizoen 2. Deze kun je hieronder bekijken. Meer dan twee jaar na het debuut in november 2019, keert Dollface terug op vrijdag 11 februari.

Dollface seizoen 2 trailer

Dollface seizoen 2 trailer

Jules (Kat Dennings) is onlangs gedumpt door haar vriendje. Hoe hartverscheurend het ook is, het doet haar beseffen dat ze onderweg veel van haar vriendinnen heeft verloren. Met de bedoeling dit op te lossen, probeert Jules opnieuw contact met hen te maken. Terwijl sommigen haar snel vergeven, zijn andere minder vergevingsgezind. Ze moet erachter komen hoe ze hun vertrouwen weer kan terugwinnen. Ze moet ook opnieuw leren omgaan met groepen vrouwen, wat een enorme taak lijkt vanwege de hindernissen die door haar eigen verbeelding zijn gecreëerd.

Nadat Jules in seizoen 1 opnieuw contact had gemaakt met haar besties, moet Jules nu een balans vinden om de groep bij elkaar te houden terwijl ze elk hun individuele reis van werk en liefde maken.

De serie heeft hoofdrollen voor Kat DenningsBrenda SongShay MitchellEsther Povitsky, Beth Grant, Connor Hines, Brianne Howey, Vella Lovell, Malin Åkerman, Goran Visnjic. Nieuwe castleden voor seizoen 2 zijn Jayson Blair, Lilly Singh, Luke Cook, Chelsea Frei, Corinne Foxx.

Dollface is een Amerikaanse komedieserie van de zender Hulu. Het is bedacht door Jordan Weiss & geproduceerd door LuckyChap Entertainment & ABC Signature. De serie ging in première op 15 november 2019.

Dollface in Nederland kijken

Dollface is in Nederland te zien op Disney Plus. Daarnaast kun je de reeks ook bekijken op Ziggo Movies & Series XL.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter