Trailer voor Dolly Parton’s Christmas on The Square met Christine Baranski

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Dolly Parton’s Christmas on The Square, de kerstmusical met 14 originele nummers van Dolly Parton en met in de hoofdrol Golden Globe-genomineerde Christine Baranski (The Good Wife, Cybill, The Good Fight) in de kerstmusical met 14 originele nummers van Dolly Parton. De kerstsfeer is ver te zoeken als een harteloze vrouw land in haar thuisstad probeert te verkopen. Zal ze door muziek, magie en herinneringen van gedachten veranderen? Je kunt de trailer hieronder bekijken!

Christmas on The Square

Christmas on The Square

Christmas On The Square volgt “Scrooge” Regina Fuller (Christine Baranski) terwijl ze wordt bezocht door een engel (Dolly) die haar begeleidt op een muzikale reis van verlossing. Zal deze gierige huiseigenaar op kerstavond alle inwoners van het stad Fullerville er uitzetten, of zal haar hebzucht plaatsmaken voor de kerstsfeer?

De film is geregisseerd door de beroemde choreograaf en Golden Globe-winnaar Debbie Allen (Fame) en geschreven door Emmy-winnaar Maria S. Schlatter.

De musical heeft rollen voor Dolly Parton, Christine Baranski, Treat Williams, Jeanine Mason, Josh Segarra, Mary Lane Haskell en nog veel meer.

Christmas on The Square debuteert op 22 november op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter