Trailer voor Dolly Parton’s Heartstrings

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun aankomende drama Dolly Parton’s Heartstrings, en geeft ons een voorproefje van de acht nummers en acht verhalen die in de anthologiereeks zullen verschijnen. Bekijk de video hieronder!

Acht liedjes van Dolly. Acht verhalen over Dolly. Dolly Parton’s Heartstrings is een anthologieserie over de verhalen, herinneringen en inspiratie achter haar populairste liedjes.

Elke aflevering bevat een op zichzelf staand verhaal met een hele andere cast. Naar verwachting zal Parton in sommige verhalen verschijnen en zal elk van de afleveringen beginnen met een inleiding over de betekenis achter elk nummer.

De cast bestaat uit 19 acteurs, waaronder Ginnifer Goodwin, Melissa Leo, Ray McKinnon, Jessica Collins, Camryn Manheim, Timothy Busfield, Patricia Wettig, Colin O’Donoghue, Willa Fitzgerald, David Denman en Vanessa Rubio.

Parton is uitvoerend producent en verschijnt in een niet nader genoemde rol. Partons carrière begon in 1967 met haar debuutalbum Hello, I’m Dolly. Sindsdien heeft de productieve muzikant meer dan 40 studioalbums en talloze #1 singles uitgebracht. Enkele van de hitnummers van Parton door de jaren heen zijn Jolene, I Will Always Love You, 9 tot 5.

Dolly Parton’s Heartstrings gaat op 22 november in première, alleen op Netflix.