Trailer voor Don’t Worry Darling met Florence Pugh & Harry Styles

Warner Bros. Pictures heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Don’t Worry Darling, de aanstaande psychologische thriller afkomstig van actrice-regisseur Olivia Wilde. De film moet in september in de bioscoop verschijnen.

De video, die je hieronder kunt bekijken, toont Florence Pugh en Harry Styles als een gelukkig stel in een schijnbaar perfecte gemeenschap, die is gemaakt en betaald door het mysterieuze bedrijf waar het personage van Styles voor werkt. Wanneer de nieuwsgierigheid naar de aard van het werk van haar man haar verteert, krijgt Pugh’s Alice langzaamaan de onvolkomenheden van de gemeenschap te zien.

Don’t Worry Darling trailer

Don’t Worry Darling trailer

In de film hebben Alice en Jack het geluk om in de geïdealiseerde gemeenschap van Victory te wonen, de experimentele bedrijfsstad waar de mannen wonen die voor het uiterst geheime Victory Project werken en hun families. Het maatschappelijke optimisme van de jaren vijftig, omarmd door hun CEO Frank — zowel zakelijke visionair als motiverende levenscoach — verankert elk aspect van het dagelijks leven in de hechte woestijnutopie. Terwijl de echtgenoten elke dag in het hoofdkwartier van het Victory Project werken aan de ‘ontwikkeling van vooruitstrevende materialen’, kunnen hun vrouwen – waaronder Franks elegante partner, Shelley (Chan) – hun tijd besteden aan het genieten van de schoonheid, luxe en losbandigheid van hun gemeenschap. Het leven is perfect, waarbij het bedrijf in de behoeften van elke bewoner voorziet. Het enige wat ze in ruil daarvoor vragen, is discretie en onvoorwaardelijke toewijding aan de overwinningszaak.

Maar wanneer barsten in hun idyllische leven beginnen te verschijnen, waardoor flitsen zichtbaar worden van iets veel sinisters dat op de loer ligt onder de aantrekkelijke façade, kan Alice het niet helpen zich af te vragen wat ze precies doen in Victory, en waarom. Hoeveel is Alice bereid te verliezen om te laten zien wat er werkelijk aan de hand is in dit paradijs?

Don’t Worry Darling wordt geregisseerd door Olivia Wilde op basis van een scenario geschreven door Katie Silberman, die beiden samenwerkten aan Wilde’s veelgeprezen regiedebuut Booksmart. Gebaseerd op het spec-script van Carey en Shane Van Dyke.

De film heeft hoofdrollen voor Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine en Wilde in een belangrijke ondersteunende rol. Ze worden vergezeld door Kiki Layne, Gemma Chan, Nick Kroll, Douglas Smith en Sydney Chandler.

De film wordt geproduceerd door Wilde en Silberman samen met Roy Lee en Miri Yoon van Vertigo Entertainment. Uitvoerende producenten zijn Celia Khong, Richard Brener, Alex G. Scott, Catherine Hardwicke, Shane Van Dyke en Carey Van Dyke.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter