Trailer voor dramafilm Bayou Caviar geregisseerd door Cuba Gooding Jr.

Gravitas Ventures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Bayou Caviar, het regiedebuut van acteur Cuba Gooding Jr. De trailer is hieronder te bekijken.

Rodney Jones was ooit een bokskampioen, maar die tijd is allang voorbij. Het leven van een voormalig kampioen gaat niet altijd over rozen Hij is nu een uitsmijter bij een nachtclub, een leven dat hij maar saai vindt. Jones droomt er nog steeds van weer in de ring te stappen en opnieuw zijn titel te claimen. Ondertussen probeert hij op het rechte pad te blijven, maar ook dat blijkt niet zo makkelijk. Zonder het door te hebben raakt hij betrokken bij de zaakjes van een Russische gangster, die hem in zijn greep krijgt doordat Jones getuige is van de moord op zijn baas door de gangsters. Jones wordt gedwongen om een rivaal van de gangsterbaas uit te schakelen door diens seksuele afwijkingen aan het licht te brengen met behulp van een fotografe.

Hoofdrollen in Bayou Caviar zijn er voor Cuba Gooding Jr.Famke Janssen, Lia Marie Johnson, Gregg Bello, Katharine McPhee en Richard Dreyfuss. Het scenario is geschreven door Gooding Jr. en Eitan Gorlin.