Trailer voor Dream Horse met Toni Collette & Damian Lewis

Bleecker Street heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende drama filmadaptatie van Dream Horse van de regisseur Euros Lyn, gebaseerd op de gelijknamige biografische roman van Janet Vokes, waarin het hartverwarmende en inspirerende verhaal van Dream Alliance centraal staat. Met Oscar-genomineerde Toni Collette en Golden Globe-winnaar Damian Lewis beleefde de film vorige maand zijn wereldpremière op het 2020 Sundance Filmfestival en zal deze op 1 mei in beperkte bioscopen verschijnen. Bekijk de video hieronder!

Dream Horse

Dream Horse vertelt het waargebeurde verhaal van Jan Vokes, een Welse kassier en barman, die besluit een renpaard te fokken en groot te brengen. Ze haalt haar buren en vrienden over om financieel bij te dragen aan het project. Het onwaarschijnlijke investeringsplan van de groep werpt zijn vruchten af ​​wanneer het paard door de gelederen stijgt en hen in een race voor het nationale kampioenschap plaatst.

De film heeft rollen voor Oscar-genomineerde Toni Collette (The Sixth Sense, Hereditary, Knives Out) als Jan Vokes en Golden Globe-winnaar Damian Lewis (Homeland) als Howard Davies. Het heeft ook rollen voor Owen Teale (Game of Thrones) als Brian, Joanna Page (Gavin & Stacey) als Angela Davies, Nicholas Farrell als Phillip Hobbs, Peter Davison (All Creatures Great and Small) als Lord Avery, Anthony O’Donnell als Maldwyn, Lynda Baron (Open All Hours) en Karl Johnson (Wittgenstein).

Dream Horse is geregisseerd door Euros Lyn, die bekend staat om het regisseren van afleveringen in tv-series zoals Sherlock, Black Mirror, Daredevil en His Dark Materials. Het is geschreven door Neil McKay.