Trailer voor Ethan Hawke’s documentatie The Last Movie Stars

HBO Max heeft een officiële trailer vrijgegeven voor The Last Movie Stars, de aanstaande zesdelige documentaireserie over het liefdesverhaal van Hollywood-legendes Paul Newman en Joanne Woodward. De serie is geregisseerd door Ethan Hawke en is vanaf 21 juli te zien op HBO Max.

In de video, die je hieronder kunt bekijken, is te zien hoe Hawke de hulp inroept van andere Hollywood A-listers om de transcripties te lezen van de verloren interviewtapes die Newman maakte toen hij eerder van plan was een memoires te maken. Later besloot hij echter niet verder te gaan met het project en verbrandde hij alle kostbare tapes. Gelukkig zijn deze allemaal getranscribeerd, en Hawke probeerde ze tot leven te brengen door gaststerren uit te nodigen, waaronder George Clooney en Laura Linney.

The Last Movie Stars HBO Max

The Last Movie Stars op HBO Max

Deze epische zesdelige documentaire van CNN Films en HBO Max beschrijft de iconische carrières en decennialange samenwerking van Paul Newman en Joanne Woodward. In de serie brengt Ethan Hawke leven en kleur in deze definitieve geschiedenis van hun toewijding aan hun kunst, filantropie en elkaar. Door lang verloren gewaande transcripties van interviews met Paul, Joanne en hun naasten, tot leven gebracht door de stemmen van hedendaagse acteurs, krijgen we een intieme plaats op de eerste rij voor de levens en carrières van het paar.

De docufilm wordt geproduceerd door Martin Scorsese, Emily Wachtel en Lisa Long Adler van Nook House Productions, samen met Adam Gibbs en Ryan Hawke van Under the Influence Productions. Dit project is de tweede keer dat Hawke een documentaire regisseert, zes jaar na Seymour: An Introduction uit 2014.

Het 50-jarige liefdesverhaal van Paul Newman en Joanne Woodward begon toen ze collega’s werden op de set van The Long, Hot Summer uit 1958. Kort daarna trouwden ze op 29 januari 1958 in Las Vegas. Ze werden niet alleen geprezen om hun onverzettelijke toewijding en respect voor elkaar, maar ook omdat ze een van de eerste Hollywood-paren waren die ervoor kozen om hun drie dochters groot te brengen buiten Californië. Hun huwelijk duurde 50 jaar, tot de dood van Newman op 83-jarige leeftijd in 2008.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter