Trailer voor Fargo seizoen 4

FX heeft de trailer vrijgegeven voor Fargo seizoen 4. Deze kun je hieronder bekijken. In dit seizoen speelt Chris Rock (The Chris Rock Show, Chris Rock: Kill the Messenger) de hoofdrol. Bedenker, showrunner, schrijver en regisseur Noah Hawley keert terug voor het nieuwe seizoen, samen met Joel & Ethan Coen. Warren Littlefield en John Cameron keren terug als uitvoerend producent.

Fargo seizoen 4

In deze anthologie misdaadserie, een originele bewerking van de gelijknamige Oscar-winnende speelfilm uit 1996, staat steeds een volledig nieuw verhaal centraal, met een nieuwe moordzaak en nieuwe personages die allen verankerd zijn in de typische humor. Andere castleden zijn Kelsey Asbille, Jason Schwartzman, Ben Whishaw, Jack Huston en Jessie Buckley.

In 1950, aan het einde van twee grote Amerikaanse migraties – die van Zuid-Europeanen uit landen zoals Italië, die aan het einde van de vorige eeuw naar de VS kwamen en zich vestigden in noordelijke steden als New York, Chicago – en Afro-Amerikanen die de stad verlieten in grote getale naar het zuiden om aan Jim Crow te ontsnappen en naar diezelfde steden te verhuizen – zag je een botsing van buitenstaanders, die allemaal vochten voor een stukje van de Amerikaanse droom. In Kansas City, Missouri, hebben twee criminele syndicaten een ongemakkelijke vrede getroffen. Een Italiaan, een Afro-Amerikaan. Samen beheersen ze een alternatieve economie – die van uitbuiting, transplantatie en drugs. Dit is ook de geschiedenis van Amerika. Om hun vrede te versterken, hebben de hoofden van beide families hun oudste zonen geruild.

Chris Rock speelt het hoofd van een familie, een man die – om te gedijen – zijn oudste jongen heeft overgegeven aan zijn vijand, en die op zijn beurt de zoon van z’n vijand moet grootbrengen als de zijne. Het is een ongemakkelijke vrede, maar winstgevend. En dan gaat het hoofd van de Kansas City-maffia het ziekenhuis binnen voor routineuze operaties en sterft. En alles verandert. Het is een verhaal over immigratie en assimilatie en de dingen die we doen voor geld.

Fargo seizoen 4 is vanaf 19 april te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter