Trailer voor film Moonshot met Lana Condor & Cole Sprouse

Warner Bros. Pictures heeft de officiële trailer uitgebracht voor de film Moonshot, een aankomende sci-fi romantische komedie met in de hoofdrollen Lana Condor en Cole Sprouse. De film maakt zijn debuut op 31 maart 2022 exclusief op HBO Max.

De video, die je hieronder kunt bekijken, toont Walt terwijl hij zich een weg baant in een ruimteschip naar Mars om zijn jeugddroom te vervullen. Om te verbergen wat hij deed, roept hij de hulp in van Sophie, die hij eerder ontmoette in een coffeeshop op aarde.

Moonshot film

Net als veel twintigers van haar leeftijd, staat Sophie (Condor) voor een wereld van keuzes. Natuurlijk, er zijn de toekomstige zaken, de familiezaken, de baanzaken. Maar waar ze echt in de war is, is de grote keuze, de gewichtige – wat te doen met hem! Haar langdurige best friend Calvin (Gooding) is met zijn gezin verhuisd en heeft een baan buiten de stad genomen. Ver buiten de stad! Als gepubliceerde wetenschapper moest Calvijns plaatsing tijdelijk zijn en nu begint dat ‘tijdelijke’ meer ‘permanent’ te worden.

Dan is er Walt (Sprouse), die ook wordt geconfronteerd met keuzes. Hij is best tevreden met zijn baan als assistent-barista in een universiteitsboekwinkel en zijn eenzame bestaan. Dat wil zeggen, totdat hij Ginny (Rudd) ontmoet en de velen uren die hij met haar doorbrengt hem ervan overtuigen dat zij de ware is. De tijd vliegt voorbij. Maar helaas, bij het ochtendgloren, doet Ginny dat ook, op weg naar haar nieuwe leven.

Naast de hoofdrollen van Cole Sprouse en Lana Condor doen ook Mason Gooding, Emily Rudd en Zach Braff aan de Moonshot cast mee.

De film is geregisseerd door Christopher Winterbauer naar een scenario geschreven door Max Taxe. Het project is afkomstig van New Line Cinema, HBO Max, Berlanti Schechter Films en Entertainment 360.

Moonshot wordt geproduceerd door Greg Berlanti, Sarah Schechter, Jill McElroy en Jenna Sarkin, met Michael Riley McGrath, Richard Brener, Nikki Ramey, Paulina Sussman, Dana Fox en Michelle Morrissey als uitvoerende producenten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter