Trailer voor film My Son met James McAvoy & Claire Foy

Peacock heeft met succes de distributierechten verworven voor het mysteriethriller-drama My Son, een Engelse remake van de veelgeprezen Franse film met dezelfde naam uit 2017. De streamer heeft ook de officiële My Son trailer uitgebracht, die je hieronder kunt bekijken. In de hoofdrollen zien we James McAvoy en Claire Foy. De film verschijnt op woensdag 15 september

My Son trailer

Rijdend in het hart van de Hooglanden, wordt Edmond Murray (McAvoy) in tranen gebeld door zijn ex-vrouw (Foy). Hun 7-jarige zoon werd vermist vanaf een camping. Al snel wordt duidelijk dat het kind is ontvoerd en geven de ouders toe aan wanhoop.

Net als in de film uit 2017 met hoofdrolspeler Guillaume Canet, kreeg McAvoy geen script of dialoog en was hij zich alleen bewust van de basisaspecten van zijn verhaal. Daarom improviseerde hij en reageerde hij in realtime op elke scène, waardoor hij en het publiek in dezelfde positie kwamen wat betreft het ontdekken van de wendingen van de film. Ondertussen waren de rest van de cast en crew op de hoogte van de scènes.

My Son wordt geregisseerd door Christian Carion, die ook de Franse film regisseerde, op basis van een scenario dat hij samen met Laure Irrmann schreef. In de Engelstalige remake zijn er ook rollen voor Gary Lewis en Tom Cullen.

My Son is geproduceerd door Carion, Laure Irrmann voor Une Hirondelle, Vincent Maraval en Brahim Chioua voor Wild Bunch International, Rebecca O’Brien voor Sixteen Films en Marc Butan voor Mad River Pictures.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter