Trailer voor film Survive the Game met Chad Michael Murray en Bruce Willis

Lionsgate heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de film Survive the Game, de aankomende actie-misdaadthriller met in de hoofdrollen Chad Michael Murray en Bruce Willis. De video kun je hieronder. Het toont twee agenten en een militaire dierenarts die betrokken raken bij een gevecht tegen een machtige bende. Het personage van Murray doet er alles aan om zijn boerderij te verdedigen, wat het enige is dat hem aan zijn familie herinnert, terwijl het personage van Willis de gevangene van de bende wordt.

Survive the Game film

Als agent David (Willis) gewond raakt bij een drugsvangst die fout is gegaan, achtervolgt zijn partner, Cal, de twee criminelen die hem hebben neergeschoten naar een afgelegen boerderij die eigendom is van de verontruste dierenarts Eric (Murray). Terwijl Cal en Eric hun verdediging plannen, arriveert er meer van de bende – samen met een gewonde David – en, in de minderheid, moeten de drie helden stealth, slimheid en schietvaardigheid gebruiken om de drugsdealende menigte neer te halen.

Survive the Game is geregisseerd door James Cullen Bressack naar een scenario geschreven door Ross Peacock. De film heeft hoofdrollen voor Chad Michael Murray (One Tree Hill), Bruce Willis (Die Hard-films), Swen Temmel en Sarah Roemer.

De film staat gepland om op 8 oktober in geselecteerde bioscopen en op VOD te verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter