Trailer voor Finch met Tom Hanks

Apple TV Plus heeft vandaag de officiële trailer vrijgegeven voor de film Finch met Tom Hanks in de hoofdrol. Deze kun je hieronder bekijken. Finch gaat op 5 november in première op Apple TV Plus. Op een post-apocalyptische aarde leert een robot, gebouwd om het leven van de geliefde hond van zijn stervende schepper te beschermen, over leven, liefde, vriendschap en wat het betekent om mens te zijn.

Finch apple tv plus

Finch trailer

In Finch vormen een man, een robot en een hond een onwaarschijnlijk gezin, terwijl de man probeert te zorgen dat zijn geliefde hond wordt verzorgd nadat hij weg is. Tom Hanks is te zien als Finch, een robotica-ingenieur en een van de weinige overlevenden van een catastrofale zonnevlam die de wereld een woestenij heeft achtergelaten. Finch, die al tien jaar in een ondergrondse bunker woont, heeft een eigen wereld opgebouwd die hij deelt met zijn hond Goodyear. Hij creëert een robot (gespeeld door Caleb Landry Jones) om over Goodyear te waken als hij dat niet meer kan. Terwijl het trio begint aan een gevaarlijke reis naar een desolaat Amerikaans westen, streeft Finch ernaar om zijn creatie de vreugde en het wonder te laten zien van wat het betekent om te leven.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tom Hanks en Caleb Landry Jones.

Finch is een sciencefictionfilm van Amblin Entertainment die eerder de titel Bios droeg en oorspronkelijk bedoeld was om door Universal te worden uitgebracht. De film is geregisseerd door Miguel Sapochnik, voornamelijk bekend van Game of Thrones. Het script is geschreven door Ivor Powell samen met Craig Luck. Voor Luck is dit de eerste keer dat hij een script schrijft voor een speelfilm.

Finch is vanaf 5 november te zien op Apple TV+.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter