Trailer voor Fleishman is in Trouble met Jesse Eisenberg & Claire Danes

FX heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende serie Fleishman is in Trouble, gebaseerd op Taffy Brodesser-Akners gelijknamige roman uit 2019. Het staat momenteel gepland om op 17 november in première te gaan met de eerste twee afleveringen op Hulu. In Nederland zal Fleishman is in Trouble waarschijnlijk op Disney Plus verschijnen.

De trailer van Fleishman is in Trouble toont Jesse Eisenberg als een onlangs gescheiden arts die zich bezighoudt met de nasleep van zijn scheiding, waaronder hij opnieuw probeert om te gaan daten. Ondertussen zet zijn ex-vrouw hun kinderen af ​​zonder waarschuwing en verdwijnt ze zonder enige communicatie.

Fleishman is in Trouble

Fleishman is in Trouble

De serie vertelt het verhaal van de onlangs gescheiden 41-jarige Toby Fleishman, die in de dappere nieuwe wereld van app-gebaseerde dating duikt met het soort succes dat hij in zijn jeugd nooit had gehad, voordat hij trouwde aan het einde van zijn medische opleiding. Maar net aan het begin van zijn eerste zomer van seksuele vrijheid, verdwijnt zijn ex-vrouw Rachel, en laat hem achter met de 11-jarige Hannah en de 9-jarige Solly zonder enig idee waar ze is. Terwijl hij balanceert tussen het ouderschap, de terugkeer van oude vrienden Libby en Seth, een mogelijke promotie die lang op zich laat wachten – en alle geschikte vrouwen die Manhattan te bieden heeft – realiseert hij zich dat hij er nooit achter zal komen wat er met Rachel is gebeurd, totdat hij eindelijk onder ogen kan zien wat er in de eerste plaats met hun huwelijk is gebeurd.

Fleishman is in Trouble is gemaakt en geschreven door Taffy Brodesser-Akner. In de serie zijn er rollen voor Jesse Eisenberg, Claire Danes, Lizzy Caplan, Adam Brody, Josh Radnor, Christian Slater, Meara Mahoney Gross en Maxim Swinton.

Fleishman is in Trouble is uitvoerend geproduceerd door Brodesser-Akner, Sarah Timberman, Carl Beverly, Susannah Grant, Valerie Faris, Jonathan Dayton, Shari Springer Berman en Robert Pulcini. Het wordt geproduceerd door ABC Signature.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter