Trailer voor For All Mankind seizoen 3

Apple TV+ heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor For All Mankind seizoen 3, de populaire alternatieve geschiedenisserie die zich voorstelt wat er met de planeet zou gebeuren als de Sovjet-Unie eerder op de maan zou komen dan de Verenigde Staten. Het komende seizoen, dat volgende maand in première gaat, brengt ons naar een alternatieve versie van de jaren negentig, waar het volgende doelwit van de ruimtewedloop de rode planeet Mars is. Bekijk de trailer hieronder!

For All Mankind seizoen 3 trailer

De serie is afkomstig van Golden Globe nominee en Emmy Award winnaar Ronald D. Moore (Outlander, Star Trek, Battlestar Galactica). For All Mankind onderzoekt wat er zou zijn gebeurd als de wereldwijde ruimte race nooit was afgelopen. Het drama presenteert een ambitieuze wereld waarin NASA-astronauten, ingenieurs en hun gezinnen zich in het centrum bevinden van buitengewone gebeurtenissen gezien door het prisma van een alternatieve geschiedenis – een wereld waarin de USSR eerder op de maan lande dan de VS.

In seizoen drie wordt de Rode Planeet de nieuwe grens in de Space Race, niet alleen voor de VS en de Sovjet-Unie, maar ook voor een onverwachte nieuwkomer die veel te bewijzen heeft en zelfs meer op het spel staat. Onze personages nemen het tegen elkaar op als hun ambities voor Mars in conflict komen en hun loyaliteit op de proef wordt gesteld, waardoor een snelkookpan ontstaat die naar een climax leidt.

De cast die terugkeert voor seizoen drie bestaat uit Joel Kinnaman, Shantel VanSanten, Jodi Balfour, Sonya Walger, Krys Marshall, Cynthy Wu, Casey Johnson, Coral Peña, Edi Gathegi en Wrenn Schmidt.

For All Mankind is gemaakt door Emmy Award-winnaar Ronald D. Moore (Outlander, Star Trek, Battlestar Galactica) en Emmy Award-genomineerden Ben Nedivi & Matt Wolpert. Nedivi & Wolpert fungeren als showrunners en uitvoerend producent naast Moore en Maril Davis van Tall Ship Productions, evenals David Weddle, Bradley Thompson en Nichole Beattie.

For All Mankind seizoen 3 zal vanaf vrijdag 10 juni 2022 te zien zijn op Apple TV+.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter