Trailer voor Formula 1: Drive to Survive seizoen 4

Klaar voor het meest intense raceseizoen tot nu toe? Bekijk hier de officiële trailer Formula 1: Drive to Survive seizoen 4. De reeks is terug en het belooft het meest dramatische seizoen ooit te worden. Rivaliteit, een hecht team, nieuwe coureurs en een nieuwe winnaar maken dit seizoen tot het beste dat we tot nu toe hebben gehad.

Formula 1: Drive to Survive seizoen 4

Het nieuwe seizoen van Formula 1: Drive to Survive neemt fans opnieuw mee achter de schermen en laat zien hoe de coureurs en teams zich voorbereiden op de strijd om het kampioenschap. De serie geeft toegang tot nooit eerder vertoonde beelden en interviews met de grootste namen uit de Formule 1. Bereid je voor op rivaliteit, onverwachte podiumplaatsen en een intense titelstrijd tussen Mercedes en Red Bull.

Formula 1: Drive to Survive wordt geproduceerd door Academy Award-winnaar James Gay-Rees (Amy, Senna) en Paul Martin (Diego Maradona) voor Box to Box Films.

Seizoen 4 van Formula 1: Drive to Survive bestaat uit 10 afleveringen en is vanaf 11 maart wereldwijd beschikbaar op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter