Trailer voor Fraggle Rock: Back to the Rock (De Freggels)

Apple TV+ heeft de eerste trailer uitgebracht voor de aanstaande Fraggle Rock (in het Nederlands De Freggels) reboot van The Jim Henson Company, getiteld Fraggle Rock: Back to the Rock. We zien de terugkeer van geliefde personages Gobo, Red, Boober, Mokey en Wembley. De video, die je hieronder kunt bekijken, toont de titulaire poppen terwijl ze een nieuwe versie van het pakkende themalied van de klassieke serie opvoeren. De serie staat gepland voor zijn debuut op 21 januari 2022.

Fraggle Rock: Back to the Rock

Jim Hensons vrolijke, muzikale Fraggles zijn terug! Ga met Gobo, Red, Wembley, Mokey, Boober en nieuwe Fraggle-vrienden mee op hilarische, epische avonturen over de magie die plaatsvindt wanneer we onze wereld vieren en verzorgen. De serie ziet de terugkeer van Karen Prell en Dave Goelz die hun rollen hernemen uit de originele serie en de recente Apple TV+ shorts, waaronder Fraggle Rock: Rock On!

Fraggle Rock: Back to the Rock is afkomstig van Matt Fusfeld en Alex Cuthbertson, die als showrunners dienen. Uitvoerende producenten zijn Fusfeld, Cuthbertson, Lisa Henson, Halle Stanford, John Tartaglia, Yariv Milchan, Michael Schaefer, Dave Goelz en Karen Prell, met Harvey Mason Jr. als uitvoerend muziekproducent. Ritamarie Peruggi produceert de reboot.

De originele serie was tussen 1983 en 1987 vijf seizoenen in de lucht. Het kenmerkte een wereld bevolkt door een mix van menselijke karakters en Fraggle Rock-poppen. Er was eerder een film in ontwikkeling, waarin de personages Gogo, Wembley, Mokey, Boober en Red hun huis in Fraggle Rock zouden verlaten en met mensen zouden omgaan.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter