Trailer voor futuristische thriller Apex met Bruce Willis

De eerste officiële trailer voor Apex, een futuristische actiethriller met Bruce Willis in de hoofdrol, is verschenen en belicht de strijd die Willis zal voeren. Apex staat momenteel gepland voor lancering in bioscopen, On Demand, en digitaal op 12 november 2021. Bekijk de trailer hieronder.

In de trailer maken we kennis met Thomas Malone van Bruce Willis, een ex-agent die probeert te overleven tegen een handvol jagers die erop uit zijn hem in een dodelijk spel te krijgen.

Apex trailer

Apex trailer

Ex-politieagent Thomas Malone (Willis) zit een levenslange gevangenisstraf uit voor een misdaad die hij niet heeft begaan en krijgt een kans op vrijheid als hij een dodelijk spelletje Apex kan overleven. Zes jagers betalen voor het plezier van het jagen op een ander mens op een afgelegen eiland, maar zodra Malone arriveert breekt de hel los. Door vallen te leggen en hersenspelletjes te spelen, probeert Malone de rollen om te draaien en te vechten voor zijn leven en zijn toekomst.

Apex is een film van regisseur Edward Drake, met wie Willis  eerder de film Cosmic Sin (2021) maakte. Het scenario is geschreven door Edward Drake en Corey Large.

Naast Willis zijn er rollen voor Neal McDonough, Corey Large, Alexis Fast, Nels Lennarson, Lochlyn Munro, Megan Peta Hill en Trevor Gretzky.

Apex draait vanaf 12 november in de Verenigde Staten. Over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter