Trailer voor Gareth Evans’ Apostle met Dan Stevens

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor regisseur’s Gareth Evans‘ aankomende horror occult film Apostle. Deze kun je hieronder bekijken.

Apostle

Londen, 1905. De verloren zoon Thomas Richardson (Dan Stevens) is naar huis teruggekeerd om te horen dat zijn zuster wordt vastgehouden voor losgeld door een religieuze sekte. Vastbesloten om haar tegen elke prijs terug te krijgen, reist Thomas af naar het idyllische eiland waar de sekte leeft onder leiding van de charismatische profeet Malcolm (Michael Sheen). Terwijl Thomas in de gemeenschap van het eiland infiltreert, leert hij dat de corruptie van de samenleving op het vasteland die ze beweren te verwerpen de rangen van de sekte heeft getroffen – en een geheim ontmaskert dat nog veel kwaadaardiger is dan hij had kunnen vermoeden.

De film is geschreven en geregisseerd door Gareth Evans (The Raid). Hoofdrollen worden gespeeld door Dan Stevens (Disney’s Beauty and the Beast, Legend), Lucy Boynton (Murder on the Orient Express, The Blackcoat’s Daughter), Mark Lewis Jones (Stella, Keeping Faith), Bill Milner (IBoy, X-Men: First Class), Kristine Froseth (Rebel in the Rye, Sierra Burgess is a Loser), Paul Higgins (Utopia, Couple in a Hole) en Michael Sheen (Home Again, Passengers).

Apostle gaat over een paar dagen officieel in première tijdens het Fantastic Fest filmfestival en vanaf 12 oktober is de film te zien op Netflix.