Trailer voor Hawkeye finale: Clint en Kate Bishop ontmoeten The Boss

De serie Hawkeye hinte eerder al naar de verschijning van Kingpin, maar aflevering 5 bevestigde eindelijk dat het personage echt onderdeel uitmaakt van het Marvel Cinematic Universe.

Na de grote onthulling tijdens de vijfde aflevering, heeft Marvel Studios een trailer uitgebracht voor de komende zesde en laatste aflevering van Disney+’s Hawkeye, geregisseerd door Rhys Thomas. De laatste aflevering moet woensdag 22 december verschijnen.

De trailer van de Hawkeye finale, die je hieronder kunt bekijken, hypet de officiële komst van de ultieme maffia baas Wilson Fisk/ Kingpin, die wederom wordt gespeeld door niemand minder dan Vincent D’Onofrio. Hij speelde het gemene personage voor het eerst in de populaire Marvel-serie Daredevil van Netflix, die liep van 2015-2018.

Hawkeye ontmoet Kingpin

Het verhaal draait rond de Avenger Clint Barton (Jeremy Renner) die de jonge Kate Bishop (Hailee Steinfeld) opleidt tot de nieuwe Hawkeye. In de strips wordt Bishop Hawkeye na Clint Barton en is ze ook lid van de Young Avengers. Disney heeft nog niet bevestigd of ze plannen hebben om Bishop haar eigen spin-offs serie te geven of haar later in de MCU te laten verschijnen, maar het is zeker een mogelijkheid.

In de Hawkeye serie zal Jeremy Renner wederom zijn rol als Clint Barton spelen. Hailee Steinfeld zien we als Kate Bishop. Daarnaast zijn er ook rollen voor Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d’Arcy James en nieuwkomer Alaqua Cox als Maya Lopez. Florence Pugh herneemt haar rol van Yelena Belova uit Black Widow. Pugh’s betrokkenheid werd bevestigd in de post-credits scene van Scarlett Johansson‘s solofilm toen haar personage de opdracht kreeg van Julia Louis-Dreyfus‘ Valentina Allegra de Fontaine om Hawkeye op te sporen.

De reeks wordt geregisseerd door Amber Finlayson en Katie Ellwood, ook bekend als Bert en Bertie.

De laatste aflevering van Hawkeye is vanaf 22 december te streamen op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter