Trailer voor HBO documentaire Tina over Tina Turner

De nieuwe documentaire Tina over Tina Turner is vanaf 27 maart 2021 te zien bij HBO. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Tina documentaire

Met een schat aan nooit eerder vertoonde beelden, geluidsbanden, persoonlijke foto’s en nieuwe interviews, ook met de zangeres zelf, presenteert Tina een onverbloemd en dynamisch verslag van het leven en de carrière van muziekicoon Tina Turner.

De film Tina wordt gemaakt door het team achter Searching for Sugar Man. Tijdens het Filmfestival van Cannes in 2018 werd de documentaire over Tina Turner al aangekondigd, maar het was lange tijd onduidelijk waar en wanneer de film te zien zou zijn. In Tina zijn interviews met de 81-jarige zangeres te zien. De gesprekken zijn opgenomen in haar huis in het Zwitserse Zürich. Ook komt nooit eerder vertoond materiaal voorbij.

Angela Bassett, Oprah Winfrey, journalist Kurt Loder, toneelschrijver Katori Hall en Tina’s echtgenoot Erwin Bach behoren tot de interviews in de intieme documentaire.

Tina is vanaf 27 maart 2021 te zien bij HBO.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter