Trailer voor HBO Max Princess Diana documentaire The Princess

Met de trailer voor de HBO Original-documentaire The Princess krijgen we een kijkje in het leven achter de schermen van prinses Diana. De documentaire gaat in première op zaterdag 13 augustus 2022, die samenvalt met de 25ste verjaardag van het vroegtijdig overlijden van prinses Diana. Bekijk hieronder de trailer en een nieuwe poster voor The Princess.

The Princess hbo

The Princess op HBO Max 

The Princess is een diepgewortelde onderdompeling in Diana’s leven in de constante en vaak opdringerige schittering van de media-schijnwerpers. De film ontvouwt zich alsof het in het heden is, waardoor kijkers de overweldigende aanbidding kunnen ervaren, maar ook de intense controle van elke beweging van Diana en het constante oordeel over haar karakter. Door middel van archiefmateriaal is de film ook een weerspiegeling van de toenmalige samenleving en onthult de eigen preoccupaties, angsten, aspiraties en verlangens van het publiek.

De documentaire is geregisseerd door Academy Award-genomineerde Ed Perkins (Black Sheep) en geproduceerd door Lightbox, evenals Academy Award-winnende producer Simon Chinn (Man on Wire, Searching for Sugar Man, LA92) en Emmy-winnende Jonathan Chinn (LA92).

De documentaire The Princess is vanaf zaterdag 13 augustus 2022 te zien op HBO Max.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter