Trailer voor HBO Max remake Father of the Bride met Andy Garcia

Warner Bros. Pictures heeft de officiële trailer vrijgegeven van Father of the Bride, de HBO Max familiekomedie die een nieuwe kijk biedt op Edward Streeter’s gelijknamige roman uit 1949. De hoofdrollen zijn voor Andy Garcia en Gloria Estefan. De film zal op 16 juni 2022 verschijnen op HBO Max.

De video, die je hieronder kunt bekijken, toont een liefhebbende vader die op het punt staat te scheiden na een jaar relatietherapie. Zijn leven blijft veranderen wanneer zijn dochter haar plotselinge verloving aankondigt.

Father of the Bride HBO Max

Father of the Bride op HBO Max 

De lang getrouwde Billy en Ingrid zijn verrast als hun oudste dochter Sofia op bezoek komt in Miami. Maar de verrassingen blijven komen als ze een nieuw vriendje aankondigt, Adan – die nu haar verloofde is. Ze kondigt ook hun plannen aan voor een snel huwelijk en een nieuw leven samen in Mexico, waar Adans familie vandaan komt. Sofia’s razendsnelle onthullingen weerhouden Billy en Ingrid ervan om hun eigen onthulling te doen – dat ze hun huwelijk opzeggen – maar beiden komen overeen om het nieuws uit te stellen en het verliefde stel te spelen in het belang van het gezin. De ouderwetse Billy is aanvankelijk tegen de bruiloft, maar uiteindelijk laat hij zich leiden – zolang zijn mening als vader van de bruid het meeste gewicht in de schaal legt bij alles wat met het huwelijk te maken heeft.

Billy is een vooraanstaand architect en familieman en vindt dat zijn zwaar bevochten succes en toewijding aan zijn erfgoed hem het recht geven om de dienst uit te oefenen. Waarom wordt hij na al zijn prestaties ineens als de slechterik gezien? Hetzelfde kan ook gezegd worden van Adans even koppige vader Hernan, die al snel arriveert met zijn eigen tradities en familietrots. Met beide vaders met een ijzeren wil die strijden om de leiding over de festiviteiten, wordt het een trots spel van eenmanskunst, terwijl culturen botsen, generaties partij kiezen en concurrerende tradities botsen. Familierelaties worden op de proef gesteld, samen met het paar in het middelpunt van dit alles.

De film wordt geregisseerd door Gaz Alazraki op basis van een scenario geschreven door Matt Lopez. Met in de hoofdrollen Andy Garcia, Gloria Estefan, Adria Arjona, Isabela Merced, Diego Boneta en Chloe Fineman.

Uitvoerende producenten zijn Brad Pitt, Andy Garcia, Ted Gidlow en Jesse Ehrman. Father of the Bride is een Warner Bros. Pictures en HBO Max Present A Plan B Entertainment Production.

Father of the Bride is vanaf 16 juni 2022 te zien op HBO Max.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter