Trailer voor HBO Max serie Minx met Jake Johnson & Ophelia Lovibond

HBO Max heeft de officiële trailer uitgebracht voor Minx, de komedie serie met in de hoofdrollen Jake Johnson en Ophelia Lovibond. Het zal op 17 maart verschijnen op de streamer, met twee nieuwe afleveringen die elke week debuteren tot 14 april.

De Minx trailer begint met een jonge vrouw die worstelt om haar feministische tijdschrift aan uitgevers te presenteren. Kort daarna trekt haar visioen de aandacht van een goedkope uitgeverij, die bereid is haar te helpen haar boodschap over te brengen via het eerste tijdschrift voor volwassenen voor vrouwen.

minx serie

Trailer voor serie Minx

De serie speelt zich af in Los Angeles in de jaren 70 en draait om Joyce, een serieuze jonge feministe die de krachten bundelt met een goedkope uitgever om het eerste erotische tijdschrift voor vrouwen te creëren.

Minx is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Ellen Rapoport. De hoofdrollen worden gespeeld door Ophelia Lovibond (Elementary, Guardians of the Galaxy), Jake Johnson (New Girl, Tag), Idara Victor (Shameless), Jessica Lowe (Wrecked), Lennon Parham (HBO’s Veep), Michael Angarano (The Knick), Oscar Montoya (Reno 911) en Taylor Zakhar Perez (The Kissing Booth 2).

Minx is uitvoerend geproduceerd door Paul Feig en Dan Magnante voor Feigco Entertainment, samen met Johnson, Ben Karlin en Rachel Lee Goldenberg, die ook de pilot regisseerde. Het is een productie van Lionsgate Television.

De serie Minx verschijnt 17 maart 2022 op HBO Max.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter