Trailer voor HBO Max serie Tokyo Vice met Ansel Elgort en Ken Watanabe

HBO Max heeft de officiële trailer uitgebracht voor Tokyo Vice, de nieuwste misdaad serie met in de hoofdrollen Ansel Elgort en Ken Watanabe. De serie is vanaf donderdag 7 april te streamen met de eerste drie afleveringen. De video, die je hieronder samen met de poster kunt bekijken, introduceert Jake terwijl hij de uitdaging aangaat om misdaadverslaggever in Japan te worden. Het belicht zijn ervaring in het veld, inclusief de verschillende soorten mensen die hij onderweg zal ontmoeten.

Tokyo Vice

Tokyo Vice serie

De serie draait om een ​​Amerikaanse journalist die het politieteam van Tokyo Vice volgt om corruptie aan het licht te brengen.

Tokyo Vice is bedacht en geschreven door Tony-winnaar J.T. Rogers, die losjes gebaseerd zal zijn op Jake Adelsteins non-fictie uit de eerste hand van de Tokyo Metropolitan Police. Ansel Elgort wordt vergezeld door Oscar-genomineerden Ken Watanabe (The Last Samurai) en Rinko Kikuchi (Pacific Rim, Westworld), samen met Rachel Keller, Ella Rumpf, Hideaki Ito, Show Kasamatsu, Tomohisa Yamashita.

De serie van 10 afleveringen is uitvoerend geproduceerd door Oscar-genomineerde Michael Mann, die ook de pilot regisseerde. Uitvoerende producenten zijn Elgort, Watanabe, Adelstein, Alan Poul, Emily Gerson Saines, Brad Kane, Destin Daniel Cretton, Kayo Washio en John Lesher.

Tokyo Vice is vanaf 7 april 2022 te zien op HBO Max.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter