Trailer voor HBO Max’s DC Comics serie DMZ met Rosario Dawson

HBO Max heeft de officiële trailer uitgebracht voor de serie DMZ, afkomstig van Ava DuVernay. De action-dramaserie is gebaseerd op de gelijknamige DC graphic comic van Brian Wood en Riccardo Burchielli. Dit markeert de nieuwste samenwerking van de veelgeprezen filmmaker met DC en Warner Bros., aangezien ze momenteel ook uitvoerend producent is van de superheldenserie Naomi van The CW.

De DMZ trailer, die je hieronder samen met de poster kunt bekijken, toont Alma Ortega terwijl ze op een gevaarlijke missie gaat door een post-apocalyptisch Manhattan om haar lang verloren gewaande zoon te vinden. Het belicht de levens van de overlevenden die zijn achtergelaten in de door oorlog geteisterde stad.

DMZ serie op HBO Max

DMZ serie op HBO Max

De vierdelige gelimiteerde serie springt van de pagina’s van de DC geprezen graphic novel in het visuele landschap van een gevaarlijk en vervormd Manhattan terwijl een vrouw door een gedemilitariseerde zone navigeert in een schrijnende zoektocht om haar verloren zoon te vinden. DMZ is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Ava DuVernay (When They See Us) en showrunner Robert Patino (Westworld), waarbij DuVernay de eerste aflevering regisseert van een script geschreven door Patino.

De hoofdrollen worden gespeeld door Rosario Dawson (Briarpatch, Ahsoka), Benjamin Bratt (Doctor Strange), Freddy Miyares (When They See Us), Hoon Lee (Banshee), Jordan Preston Carter en Venus Ariel. Andere rollen zijn er voor Rutina Wesley, Nora Dunn, Jade Wu, Rey Gallegos, Mamie Gummer, Agam Darshi, Juani Feliz, Henry G. Sanders.

DMZ is uitvoerend geproduceerd door Emmy-winnaar Carly Wray, Ernest Dickerson en Paul Garnes van ARRAY Filmworks, en Dickerson is ook de regisseur voor de rest van de drie afleveringen. Het is een productie van ARRAY Filmworks en Warner Bros. Television.

Alle vier de afleveringen zijn beschikbaar op HBO Max vanaf donderdag 17 maart 2022. HBO Max is vanaf vandaag in Nederland beschikbaar.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter