Trailer voor HBO Max’s dramaserie Valley of Tears

HBO Max heeft de officiële trailer en poster vrijgegeven voor Valley of Tears, de gelimiteerde dramaserie die op donderdag 12 november in première gaat op de streamer. Je kunt de trailer hieronder bekijken, samen met de nieuwe poster!

Valley of Tears

Valley of Tears

Valley of Tears is geïnspireerd op de ware gebeurtenissen van de Yom Kippoer-oorlog van 1973 in Israël. In de aanloop naar de ultieme strijd volgt de serie jonge strijders die zich in een oorlog storten, waarvan later bleek dat deze had kunnen worden vermeden door leiders die ze blindelings vertrouwden. De serie concentreert zich op de universaliteit van heldendom en opoffering door middel van vier unieke en met elkaar verweven verhalen: een beroemde Boheemse televisiester op zoek naar zijn vervreemde zoon, een nieuw aangeworven soldaat; een commandant en zijn pas bevriende inlichtingenanalist; tankbemanningslid die de Israëlische Black Panthers-hervormingsbeweging voor sociale rechtvaardigheid vertegenwoordigt; en een vrouwelijke officier die weigert de slagvelden te verlaten, ongehoorzaam aan directe bevelen om te evacueren.

Deze intieme portretten zijn gemaakt op de feitelijke locatie van de oorlog en belichten de spanning, angsten en gevoelens van de bevolking van het land door een vergrote lens, met het ongekende resultaat van een onwaarschijnlijke overwinning.

Valley of Tears is een Max Original-coproductie met WestEnd Films, United King en Endemol Israel. Het wordt eerst uitgezonden op de Israëlische omroep KAN en zal exclusief worden gestreamd op HBO Max, te beginnen met twee afleveringen die medio november in première gaan en twee afleveringen wekelijks gedurende vier weken. De serie wordt zowel in de moedertaal Hebreeuws (met ondertitels) als in het Engels (nagesynchroniseerd) gepresenteerd.

De serie heeft rollen voor Lior Ashkenazi (Foxtrot), Aviv Alush (The Shack), Lee Biran, Shahar Taboch, Joy Rieger, Ofer Hayoun, Imri Biton en Maor Schwitzer.

De gelimiteerde serie is gemaakt en geschreven door Ron Leshem, Amit Cohen, Yaron Zilberman en Daniel Amse. Yaron Zilberman regisseert. Uitvoerende producenten zijn onder meer Sharon Harel-Cohen, Maya Amsellem, Moshe Edery, Ron Leshem, Amit Cohen, Amir Ganor en Eldad Koblentz.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter