Trailer voor HBO Max’s Superintelligence met Melissa McCarthy

HBO Max heeft de trailer vrijgegeven voor de nieuwe film Superintelligence van New Line Cinema, die op 26 november uitkomt. De trailer kun je hieronder bekijken. Carol Peters’ leven wordt op zijn kop gezet als ze wordt gevraagd om te worden bestudeerd door ‘s werelds eerste superintelligentie. Dit is een soort van kunstmatige intelligentie die misschien de wereld over kan nemen.

Superintelligence HBO

Superintelligence op HBO

Wanneer in de film een ​​almachtige Superintelligentie (James Corden) ervoor kiest om de meest gemiddelde persoon op aarde, Carol Peters (Melissa McCarthy), te bestuderen, staat het lot van de wereld op het spel. Wanneer de A.I. besluit de mensheid tot slaaf te maken, te redden of te vernietigen, is het aan Carol om te bewijzen dat mensen het waard zijn om te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Melissa McCarthy, James Corden, Bobby Cannavale, Brian Tyree Henry, Jean Smart.

De film is geregisseerd door Ben Falcone op basis van een scenario door Steve Mallory.

Superintelligence is vanaf 26 november te zien op HBO Max.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter