Trailer voor HBO serie The Idol met Lily-Rose Depp & The Weeknd

HBO heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht voor The Idol, het aankomende drama met Grammy-winnaar Abel “The Weeknd” Tesfaye en Lily-Rose Depp. De serie zal naar verwachting later dit jaar zijn debuut maken.

De video, die je hieronder kunt bekijken, belicht de cast van de serie bestaande uit Suzanna Son, Troye Sivan, Moses Sumney, Jane Adams, Dan Levy, Hari Nef, Eli Roth, Rachel Sennott en K-Pop-superster Jennie Kim van Blackpink die haar acteerdebuut. Bekijk hieronder de trailer van The Idol.

The Idol op HBO

Tegen de achtergrond van de muziekindustrie draait de serie om een ​​zelfhulpgoeroe en leider van een moderne sekte, die een gecompliceerde relatie ontwikkelt met een opkomend popidool.

The Idol is mede gemaakt door Sam Levinson (Euphoria), Abel “The Weeknd” Tesfaye (Uncut Gems) en Reza Fahim. Dit markeert het tv-acteerdebuut van The Weeknd en Lily-Rose Depp.

Het gelimiteerde drama heeft ook de hoofdrollen voor Golden Globe-genomineerde Troye Sivan (Boy Erased), Hari Nef (Transparent), Debby Ryan (Insatiable), Steve Zissis (Togetherness), Rachel Sennott (Bodies Bodies Bodies) en K-Pop superster Jennie Kim van Blackpink. Extra cast omvat Anne Heche, Melanie Liburd, Tunde Adebimpe, Elizabeth Berkley Lauren, Nico Hiraga en meer.

The Idol is geschreven en geproduceerd door Levinson, Tesfaye, Fahim en Joe Epstein. Kevin Turen, Ashley Levinson, Nick Hall, Sara E. White en Aaron Gilbert zijn uitvoerend producent. Het is een productie van A24.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter