Trailer voor HBO-serie The Third Day met Naomie Harris & Jude Law

Kort na de aankondiging van de première in september voor de Britse mysterie-miniserie, heeft HBO de eerste trailer vrijgegeven voor The Third Day, met in de hoofdrollen Naomie Harris (No Time to Die) en Jude Law (Captain Marvel). De The Third Day trailer is hieronder te bekijken.

The Third Day

The Third Day is verdeeld in twee delen: “Summer” en “Winter”. In ‘Summer’ bezoekt een man een mysterieus eiland voor de Britse kust en ontdekt hij een groep inwoners die koste wat het kost hun huis willen behouden. In de tweede helft, ook wel ‘Winter’ genoemd, komt een wilskrachtige buitenstaander naar het eiland op zoek naar antwoorden, maar veroorzaakt in plaats daarvan een strijd om het lot te bepalen.

In de miniserie zijn er rollen voor Jude Law (The New Pope, The Talented Mr. Ripley) de rol van Sam, Naomie Harris (Moonlight) als Helen, Katherine Waterston (Fantastic Beasts and Where to Find Them) als Jess en Freya Allan (The Witcher) als Kail . Er zijn ook rollen voor Emily Watson, Paddy Considine en John Dagleish.

The Third Day is mede-geschreven en uitvoerend geproduceerd door Dennis Kelly, die al met Jude Law heeft gewerkt aan de rampenfilm Black Sea uit 2014. Het wordt geregisseerd door Marc Munden en Philippa Lowthorpe, met Kit de Wall en Dean O’Loughlin als schrijvers. De serie is geproduceerd door Barrett, Kelly, Dede Gardner en Jeremy Kleiner. The Third Day is een coproductie tussen Sky en HBO.

The Third Day is vanaf 14 september te zien op HBO.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter