Trailer voor HBO serie The Undoing met Nicole Kidman

HBO heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de miniserie The Undoing, gebaseerd op de psychologische thrillerroman You should Have Known van auteur Jean Hanff Korelitz. Bekijk de trailer hieronder. In de hoofdrol zien we Nicole Kidman, Hugh Grant en Donald Sutherland!

The Undoing volgt het verhaal van het echtpaar Grace en Jonathan Fraser. Het leven voor een succesvolle therapeut in New York begint te ontrafelen aan de vooravond van het publiceren van haar eerste boek. Haar man is vermist en alles wat ze over hem wist blijkt niet waar te zijn.

De serie heeft hoofdrollen voor Academy Award-winnende actrice Nicole Kidman als Grace, Golden Globe-winnaar Hugh Grant als Jonathan en Emmy-winnaar Donald Sutherland als Franklin Renner. Er zijn verder rollen voor Noah Jupe (A Quiet Place, Honey Boy) als Henry, Edgar Ramirez (The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story) als detective Joe Mendoza, Lily Rabe (American Horror Story) als Sylvia, Noma Dumezweni als Haley en Fala Chen als Jolene.

The Undoing is geregisseerd door Golden Globe en Emmy-winnende filmmaker Susanne Bier (The Night Manager) op basis van een script geadapteerd door David E. Kelley. Dit project wordt Kidmans tweede samenwerking met Kelley en HBO, die hebben samengewerkt aan de bekroonde serie Big Little Lies. Bier zal ook dienen als een showrunner en uitvoerend producent samen met Kelley. Nicole Kidman, Per Saari, Bruna Papandrea, Stephen Garrett en Celia Costas zijn ook aangesteld als uitvoerende producenten.

The Undoing bestaat uit zes afleveringen en verschijnt in mei op HBO.