Trailer voor HBO serie Winning Time

HBO heeft de officiële trailer uitgebracht voor Winning Time, Adam McKay‘s aankomende sportkomedie-drama, waarin de opkomst van de Los Angeles Lakers in de jaren tachtig centraal staat. De première is gepland op zondag 6 maart.

De video, die je hieronder kunt bekijken, belicht Jerry Buss’ baanbrekende overname van Lakers terwijl hij het team naar het Showtime tijdperk leidt. Het geeft ons ook een voorproefje op de beroemde rivaliteit op het veld tussen NBA-legendes Magic Johnson en Larry Bird, die veel media-aandacht en belangstelling van fans vergaarde.

Winning Time trailer

Winning Time is een serie over het professionele en persoonlijke leven van de Los Angeles Lakers uit de jaren 80, een van de meest gerespecteerde en dominante dynastieën in de sport – een team dat een tijdperk definieerde, zowel op als naast het veld.

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty is geschreven en mede gecreëerd door Max Borenstein en Jim Hecht, die ook uitvoerend produceren. Het verhaal is gebaseerd op Jeff Pearlman’s boek Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s.

Het sportdrama heeft hoofdrollen voor John C. Reilly, Quincy Isaiah, Jason Clarke, Adrien Brody, Gaby Hoffman, Tracy Letts, Jason Segel, Julianne Nicholson, Hadley Robinson, Dr. Solomon Hughes, Tamera Tomakili, Brett Cullen, Stephen Adly Guirgis, Joey Brooks , Sarah Ramos, Spencer Garrett, Molly Gordon, DeVaughn Nixon, Delante Desouza, Jimel Atkins, Austin Aaron, Jon Young, Rob Morgan, Sally Field en meer.

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty is uitvoerend geproduceerd door Adam McKay en Kevin Messick voor Hyperobject Industries, waarbij McKay ook de pilot regisseert. Jason Shuman, Scott Stephens en Rodney Barnes zijn ook uitvoerend producent.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter