Trailer voor HBO’s Euphoria seizoen 2

HBO heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven voor Euphoria seizoen 2. Het langverwachte tweede deel zal op 9 januari 2022 in première gaan. In de nieuwe trailer, die je hieronder kunt bekijken, worden korte shots van Rue (Zendaya) zingend en dansend samen geknipt met enkele shots van het komende seizoen. Euphoria wordt ontwikkeld en geschreven voor HBO door Sam Levinson (Assassination Nation).

Euphoria seizoen 2 trailer

Na de première in 2019 werd Euphoria al snel een groot succes voor HBO. De serie richt zich op de 17-jarige Rue (Zendaya) die door haar leven navigeert terwijl ze ook te maken heeft met liefde, verlies en verslaving. In het tweede seizoen zijn er ook rollen voor Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid en Austin Abrams.

Euphoria ontving in 2020 drie Primetime Emmy Awards, waaronder Outstanding Lead Actress In A Drama Series (Zendaya), Outstanding Contemporary Makeup (Non-Prosthetic) en Outstanding Original Music and Lyrics.

De reeks is gebaseerd op een Israëlische serie met dezelfde naam. Deze werd gecreëerd door Ron Leshem, Daphna Levin en Tmira Yardeni en was te zien van 2012 tot 2013.

Euphoria wordt ontwikkeld en geschreven voor HBO door Sam Levinson (Assassination Nation). De reeks is uitvoerend geproduceerd door Grammy Award-winnende artiest Drake (Degrassi: The Next Generation) en Future the Prince samen met Levinson, Leshem, Levin en Yardeni. Ravi Nandan, Kevin Turen, Hadas Mozes Lichtenstein, Mirit, Toovi, Yoram Mokadi en Gary Lennon zullen ook als uitvoerende producenten dienen.

Euphoria seizoen 2 zal op 9 januari 2022 in première gaan.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter