Trailer voor HBO’s Robin Williams documentaire

Het is bijna vijf jaar geleden dat de wereld de getalenteerde Robin Williams verloor en de aankomende HBO-documentaire Robin Williams: Come Inside My Mind zal het publiek een blik gunnen in het verleden van de komiek en zijn werk. Bekijk hieronder de eerste trailer voor de Robin Williams documentaire.

De documentair werd geregisseerd door Marina Zenovich en debuteerde dit jaar op Sundance en verdiende lovende recensies van critici. Robin Williams: Come Inside My Mind zal Williams volgen door zijn leven van kinds af aan tot zijn explosieve populariteit op het podium als stand-up komiek en theaterartiest, evenals zijn persoonlijke gezinsleven naarmate hij ouder werd en trouwde en drie kinderen kreeg.

De carrière van Williams bevat een lange en gevarieerde lijst met hits, waaronder zijn hoofdrol in Mork & Mindy plus speelfilms als Mrs. Doubtfire en Good Morning Vietnam, de familie-avonturenfilm Jumanji, drama’s zoals Dead Poet’s Society en Good Will Hunting (waarvoor hij een Oscar won) en zelfs thrillers als One Hour Photo.

De documentaire bevat interviews met veel van Williams ‘collega’s en mede-komieken uit de afgelopen jaren, waaronder Billy Crystal, Lewis Black, Eric Idle, Whoopi Goldberg, David Letterman, Steve Martin, Pam Dawber en Zak Williams. De documentaire gaat op HBO en HBO Go in première op 16 juli.