Trailer voor HBO’s The Flight Attendant met Kaley Cuoco

HBO Max heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aanstaande serie adaptatie van de thrillerroman The Flight Attendant van auteur Chris Bohjalian. In de hoofdrol zien we Kaley Cuoco die betrokken raakt bij een mysterieuze moord na een avondje stappen met een knappe passagier. Dit is Cuoco’s eerste grote tv-project na meer dan een jaar sinds zijn optreden in de seizoensfinale van The Big Bang Theory. De serie zal donderdag 26 november beschikbaar zijn voor streaming. Bekijk de The Flight Attendant trailer hieronder!

The Flight Attendant trailer

The Flight Attendant trailer

The Flight Attendant is een verhaal over hoe een heel leven in één nacht kan veranderen. Een stewardess (Cuoco) wordt wakker in het verkeerde hotel, in het verkeerde bed, met een dode man – en geen idee wat er is gebeurd. De duistere komische thriller is gebaseerd op de gelijknamige roman van de bestsellerauteur Chris Bohjalian.

In de serie spelen Kaley Cuoco (The Big Bang Theory, Harley Quinn), Michelle Gomez (Chilling Adventures of Sabrina), Rosie Perez (Birds of Prey), Colin Woodell (The Purge), T.R. Knight (Grey’s Anatomy), Zosia Mamet (Girls), Merle Dandridge (The Night Shift), Michiel Huisman (Game of Thrones), Nolan Gerard Funk (Glee) en Griffin Matthews.

The Flight Attendant is gemaakt en geproduceerd door Steve Yockey. Het is ook uitvoerend geproduceerd door Cuoco, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Meredith Lavander, Marcie Ulin en Susanna Fogel.

The Flight Attendant is vanaf 26 november te zien op HBO Max!

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter