Trailer voor Hillbilly Elegy met Gabriel Basso, Amy Adams & Glenn Close

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor het aankomende drama Hillbilly Elegy, met in de hoofdrol Gabriel Basso (Super 8, The Big C) en Oscar-genomineerden Amy Adams (Sharp Objects, American Hustle) en Glenn Close (The Wife, Fatal Attraction). De film is gebaseerd op de inspirerend waargebeurd verhaal en bestsellerroman van JD Vance. Je kunt de trailer nu hieronder bekijken.

Hillbilly Elegy op Netflix

Het familiedrama vertelt het levensverhaal van ex-marinier J.D. Vance (Gabriel Basso), die rechten studeert aan Yale maar door een familiecrisis met veel tegenzin terug moet keren naar de plek in Appalachia waar hij opgroeide. Daar wordt hij opnieuw geconfronteerd met zijn verslaafde moeder Bev (Adams), terwijl hij tevens terugdenkt aan de manier waarop zijn veerkrachtige oma (Close) hem destijds opvoedde.

Hillbilly Elegy is geregisseerd door Oscar-winnaar Ron Howard (Frost/Nixon, A Beautiful Mind). De film is een krachtige persoonlijke memoires die een venster biedt op de persoonlijke reis van overleven en triomf van een gezin. Door drie kleurrijke generaties te volgen in hun unieke strijd, verkent het familieverhaal van J.D. de hoogte- en dieptepunten van zijn familie. De film is geschreven door Oscar-genomineerde Vanessa Taylor (The Shape of Water) en heeft ook rollen voor Haley Bennett, Freida Pinto, Bo Hopkins en Owen Asztalos.

Het drama is geproduceerd door Brian Grazer, Howard en Karen Lunder. Uitvoerende producenten zijn onder meer Diana Pokorny, Julie Oh, William M. Connor en J.D. Vance.

Hillbilly Elegy verschijnt 24 november op Netflix en zal tevens vertoond worden in een select aantal bioscopen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter