Trailer voor His Dark Materials seizoen 3

HBO en BBC One hebben de trailer vrijgegeven voor His Dark Materials seizoen 3! Deze kun je hieronder bekijken. Het laatste seizoen van His Dark Materials is vanaf 5 december 2022 te zien bij HBO Max.

Seizoen 3 van His Dark Materials is gebaseerd op The Amber Spyglass, het derde boek in Philip Pullmans trilogie. Lyra (gespeeld door Dafne Keen) en Will (Amir Wilson), de drager van The Subtle Knife, moeten naar een donkere plaats reizen waarvan nog nooit iemand is teruggekeerd. Naarmate de grote oorlog van haar vader tegen de Autoriteit dichterbij komt, zullen ze leren dat het redden van de werelden een verschrikkelijke prijs heeft.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op HBO Max en bekijk nu je favoriete films en series.

HBO Max

His Dark Materials seizoen 3 trailer

His Dark Materials seizoen 3 trailer

His Dark Materials speelt zich enige tijd geleden af in een ander universum. In dit alternatieve universum worden mensen vergezeld door manifestaties van hun zielen, de shapeshifting dieren die daemons worden genoemd. De serie volgt een jong meisje genaamd Lyra Belacqua die de ontmoeting van haar oom Asriel bespiedt wanneer hij thuiskomt van een verkenningstocht. Ze hoort hem praten over een mysterieus deeltje genaamd Dust, dat de kracht heeft om een ​​deuropening naar andere sferen te openen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Dafne KeenJames McAvoy, Lin-Manuel MirandaRuth Wilson, Clarke Peters, Ian Gelder, Will Keen, Ariyon Bakare, Georgina Campbell, Anne-Marie Duff, Lucien MsamatiAndrew Scott, Jade Anouka en Simone Kirby.

His Dark Materials seizoen 3 is vanaf 5 december 2022 te zien bij HBO.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter