Trailer voor Honk for Jesus. Save Your Soul.

Focus Features heeft een officiële trailer uitgebracht voor Honk for Jesus. Save Your Soul., een aankomende mockumentaire satirekomedie met in de hoofdrollen Reginal Hall en Sterling K. Brown. De film moet op 2 september 2022 in de bioscoop en op Peacock verschijnen.

In de video zien we Pastor Lee-Curtis en Trinitie Childs die er alles aan doen, inclusief het filmen van een documentaire, om de reputatie van hun kerk opnieuw op te bouwen na een recent schandaal waarbij Lee-Curtis betrokken was. Bekijk de Honk for Jesus. Save Your Soul. trailer hieronder.

Honk for Jesus Save Your Soul

De film is een satirische komedie met Regina Hall als Trinitie Childs – de trotse first lady van een Southern Baptist megachurch, die samen met haar man Pastor Lee-Curtis Childs (Sterling K. Brown), ooit een congregatie van tienduizenden bediende. Maar nadat een schandaal hun kerk tijdelijk heeft gedwongen te sluiten, moeten Trinitie en Lee-Curtis hun kerk heropenen en hun congregatie herbouwen om de grootste comeback te maken die de religie ooit heeft gezien.

Honk for Jesus. Save Your Soul. dient als het speelfilmregiedebuut van Adamma Ebo.

De hoofdrollen worden gespeeld door Reginal Hall, Sterling K. Brown, Nicole Beharie, Conphidance, Austin Crute en Devere Rogers.

De film is geproduceerd door Hall, Brown, Adamma Ebo Ebo, Adanne Ebo, Daniel Kaluuya, Rowan Riley, Amandla Crichlow, Kara Durrett, Jessamine Burgum en Matthew Cooper. De film ging eerder dit jaar in wereldpremière op het Sundance Film Festival.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter