Trailer voor horror film Abandoned met Emma Roberts

Vertical Entertainment heeft de officiële trailer uitgebracht voor de film Abandoned, met in de hoofdrol Emma Roberts. De horrorfilm staat momenteel gepland om op 17 juni in de bioscoop te verschijnen.

De video, die je hieronder kunt bekijken, toont een getrouwd stel dat besluit in een afgelegen boerderij te gaan wonen in de hoop een nieuw leven te beginnen met hun baby. Vanwege het duistere verleden van hun nieuwe huis, gaat het echter slechter wanneer het personage van Roberts wordt beïnvloed door de vreemde dingen die om haar heen gebeuren.

Abandoned film trailer

De film volgt het intense leven van Sara, haar man Alex en hun zoontje als ze verhuizen naar een afgelegen boerderij, die een donkere, tragische geschiedenis herbergt. Als het verleden van hun huis wordt onthuld, escaleert de kwetsbaarheid van de moeder tot een staat van psychose die haar eigen veiligheid en die van haar pasgeboren zoon in gevaar brengt.

Abandoned is geregisseerd door Spencer Squire naar een scenario geschreven door Erik Patterson en Jessica Scott.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Roberts (American Horror Story, Nerve), John Gallagher Jr. (Peppermint), Michael Shannon (Heart of Champions) en Paul Schneider.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter