Trailer voor horrorthriller film Master

Amazon Studios heeft de officiële trailer onthuld voor de aankomende horrorthriller film Master, met in de hoofdrol Regina Hall als Gail Bishop. De film ging eerder dit jaar in wereldpremière op het Sundance Film Festival in 2022. Het staat gepland voor een gelijktijdige debuut in een aantal bioscopen en op Prime Video op vrijdag 18 maart.

De Master trailer, die je hieronder samen met de poster kunt bekijken, laat ons kennismaken met drie zwarte vrouwen op een zeer oude en prestigieuze universiteit terwijl ze worden geconfronteerd met het beklijvende verleden van de school.

Master film

Film Master

In de film streven drie vrouwen ernaar hun plaats te vinden aan een prestigieuze universiteit in New England, wiens ijzige elitarisme iets sinisters kan verhullen. Professor Gail Bishop is onlangs gepromoveerd tot Meester van een residentie, de eerste keer op het legendarische Ancaster College dat een zwarte vrouw de functie bekleedde. Vastbesloten om een ​​eeuwenoude traditie nieuw leven in te blazen, raakt Gail al snel verwikkeld in de beproevingen van Jasmine Moore, een energieke en optimistische zwarte eerstejaarsstudent. Jasmine’s tijd bij Ancaster komt al vroeg in de problemen wanneer ze een slaapzaal toegewezen krijgt waarvan wordt beweerd dat het spookt. Het wordt nog erger als Jasmine in de klas botst met Liv Beckman, een professor die midden in haar eigen raciaal geladen ambtstermijnbeoordeling zit.

Terwijl Gail probeert de orde te handhaven en de taken van een meester te vervullen, beginnen de scheuren te verschijnen in de eens zo smetteloze gevel van Ancaster. Na een carrière waarin ze heeft gevochten om in de binnenste cirkel van Ancaster te komen, wordt Gail geconfronteerd met het gruwelijke vooruitzicht van wat eronder ligt, en haar vraag wordt uiteindelijk niet of de school wordt achtervolgd, maar door wie.

Master is geschreven en geregisseerd door Mariama Diallo, die bekend staat om het regisseren van de Sundance-winnende korte horrorkomediefilm Hair Wolf. De film heeft rollen voor Regina Hall als Gail Bishop, Amber Gray als Liv Beckman, Zoe Renee als Jasmine Moore, Ella Hunt als Cressida, Talia Ryder als Amelia, Talia Balsam als Diandra en Bruce Altman als Brian.

Master is uitvoerend geproduceerd door Hall en Andrea Roa, samen met Brad Becker-Parton en Josh Astrachan als producers.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter