Trailer voor Horse Girl met Alison Brie

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende dramafilm Horse Girl met in de hoofdrol Alison Brie. Bekijk de trailer hieronder. De film beleeft zijn wereldpremière op 27 januari op het 2020 Sundance Film Festival en is beschikbaar voor streaming op 7 februari, exclusief op Netflix.

Horse Girl met Alison Brie

In Horse Girl vindt Sarah (Alison Brie), een medewerker van een sociaal geïsoleerde winkel voor kunst en ambacht, meer inhoud in het gezelschap van paarden en bovennatuurlijke misdaadshows dan mensen. Maar wanneer een reeks vreemd surrealistische dromen de eenvoud van haar leven teniet doet, worstelt Sarah met het onderscheiden van haar visies van de realiteit. De film is een donker humoristische psychologische thriller over de zoektocht van een vrouw naar de waarheid, hoe abstract die ook is.

De film heeft rollen voor de Globe-genomineerde Alison Brie (GLOW), Debby Ryan (Insatiable), John Reynolds (Stranger Things), Molly Shannon (Other People), John Ortiz (Fast & Furious), Paul Reiser (Mad About You, Alien), en Jay Duplass (Transparant). Daarnaast zijn er ook rollen voor Robin Tunney, Matthew Gray Gubler, Meredith Hagner en Dylan Gelula.

Horse Girl wordt geregisseerd door Jeff Baena, die ook het scenario samen met Alison Brie schreef. De film wordt geproduceerd door Mel Eslyn, Alana Carithers, Baena en Brie met broers Jay en Mark Duplass als uitvoerende producenten.